UgensErhverv.dk

Indret din restaurant eller café med stil

ANNONCE: Hvis du står som bestyrer for en restaurant eller en café, der enten er under renovation eller endnu ikke er åbnet, så leder du måske efter indretningsideer til det generelle udseende.

31-05-2023

Netop det får du her, hvor ideer lige fra loungemøbler indendørs til hvilke pæne borde og stole, du bør vælge, gennemgås.

Lænestole og sofaer

Det er måske ikke det første, der falder en ind, når man tænker på en restaurant eller cafe, men loungemøbler indendørs kan virkelig være en god måde, at skabe en hyggelig atmosfære på. Med loungemøbler indendørs bliver stemningen en smule mere intim og hyggelig – ikke helt så opstillet som med sædvanlige borde og stole. De kan både arrangeres i området, hvor det ikke nødvendigvis er tiltænkt spisning, men uden problemer kan der også lægges op til indtagelse af mad. Hvis loungemøbler til indendørs brug lyder som noget for dig og din restaurant, så er det bare med at finde de rigtige!

Pæne borde og stole

Naturligvis kan man sjældent nøjes med loungemøbler og lækre sofaer, og dermed kommer det næste til indretning. Borde og stole, der i de flestes øjne, er mere egnede til spisning. Disse giver et mere professionelt og rent udtryk – mere restaurant end café, hvis det skal opstilles i en sådan grad. Det betyder dog ikke at de ikke kan bruges til det ene eller omvendt. Vigtigst handler det om at finde nogle sæt, der passer ind i både det æstetiske udtryk for restauranten eller caféen, og at de samtidig er behagelige at sidde ved!

Bardisk og reoler

Ingen café eller restaurant uden bardisk og reoler til opbevaring bag disken – sådan er det i hvert fald for de fleste. Igen er praktikaliteten i højsæde, men det er både vigtigt og også muligt at finde løsninger, der passer ind i stedets æstetik!

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 39/2023 - 1)

Konkurser i byggeriet (Uge 39/2023 - 1)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Regeringen vil booste genbrug af byggematerialer

Regeringen vil booste genbrug af byggematerialer

- Der er et kæmpe potentiale for bedre ressourceudnyttelse i byggebranchen, og derfor skal vi tænke mere bæredygtigt, siger miljøminister Magnus Heunicke (S)

Danmarks største OPP-byggeri til over 2 milliarder kroner er skudt i gang

Danmarks største OPP-byggeri til over 2 milliarder kroner er skudt i gang

Det første spadestik er taget i byggeriet af et ny hovedkvarter til Forsvarets Efterretningstjeneste. PensionDanmark, MT Højgaard og DEAS ser frem til at opføre det historiske byggeri, som vil bidrage til Danmarks sikkerhed

Højere selvmordsrate blandt medarbejdere, der har været udsat for vold

Højere selvmordsrate blandt medarbejdere, der har været udsat for vold

En undersøgelse udarbejdet i samarbejde mellem forskere fra Danmark, Sverige, Finland og England viser, at medarbejdere har en højere risiko for selvmordsforsøg eller fuldbyrdet selvmord, hvis de har oplevet vold på arbejdet