UgensErhverv.dk

Sådan får du trykt dine minder

ANNONCE: Sommeren er en tid fyldt med sjove oplevelser og skønne minder med familien. Hvad er bedre end at forevige disse øjeblikke i flotte billeder, som kan hænge på væggen i dit hjem?

26-05-2023

I denne artikel kan du hente inspiration til, hvorledes du får gemt alle de vigtige minder!

Gør brug af et trykkeri

En måde at få trykt de flotteste billeder er at vælge en god fototjeneste, som kan hjælpe med at levere de bedste resultater. find trykkeri her!

I vil gerne have billeder i høj kvalitet, så her er nogle tips til at få de flotteste billeder:

1. Vælg en høj opløsning
Sørg for at tage billeder i en høj opløsning, så du er sikker på, at de kan blive forstørret uden at miste kvalitet. De fleste smartphones tager billeder i høj opløsning, så du kan sagtens bruge din telefon til at tage billeder i stedet for at bruge et billigt kamera.

2. Vælg den rigtige størrelse
Overvej, hvor du vil hænge dine billeder, og vælg den rigtige størrelse til at matche rummets størrelse og stil.

Lav en fotobog

Udover at få trykt billeder kan du også overveje at lave en fotobog, som samler alle dine sommerminder på en flot og overskuelig måde. Fotobøger kan bestilles online, og du kan designe din egen bog med dine egne billeder og tekster.

Sommerferien kan også foreviges i en scrapbog. Det er en kreativ måde at samle alle dine minder på, og det er en sjov aktivitet, som hele familien kan være med til. Saml alle dine souvenirs, postkort, billeder og billetter fra sommerferien og lav en flot scrapbog, som kan stå fremme på reolen i stuen.

Uanset hvilken måde du vælger at forevige sommerens minder på, så er det en god idé at gøre det lige efter jeres ferie, så I får det gjort!

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Enigt Folketing vedtog Asbestloven

Enigt Folketing vedtog Asbestloven

Fra 1. juli i år skal virksomheder have autorisation for at nedrive asbestholdigt materiale. De har et halvt år til at få autorisationen på plads

Konkurser i byggeriet (Uge 22/2024 - 1)

Konkurser i byggeriet (Uge 22/2024 - 1)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Spildprodukter skal udnyttes og have en ekstra chance

Spildprodukter skal udnyttes og have en ekstra chance

Som en del af Bygmas Take Back ordninger på de tunge fraktioner i byggeriet har materialeleverandøren indgået et samarbejde med Recycon Recycling, der som i de første i Danmark udvikler betonelementer ved hjælp af urban mining

Bevar bygningsmassen: Millionprojekt skal finde de gode løsninger

Bevar bygningsmassen: Millionprojekt skal finde de gode løsninger

Grundejernes Investeringsfond, Landsbyggefonden, Dreyers Fond og Realdania går nu med 45 mio. kr. i ryggen og et fireårigt sigte sammen om at skabe viden om og eksempler på, hvordan man kan bevare frem for at bygge nyt