UgensErhverv.dk

Sådan får du trykt dine minder

ANNONCE: Sommeren er en tid fyldt med sjove oplevelser og skønne minder med familien. Hvad er bedre end at forevige disse øjeblikke i flotte billeder, som kan hænge på væggen i dit hjem?

26-05-2023

I denne artikel kan du hente inspiration til, hvorledes du får gemt alle de vigtige minder!

Gør brug af et trykkeri

En måde at få trykt de flotteste billeder er at vælge en god fototjeneste, som kan hjælpe med at levere de bedste resultater. find trykkeri her!

I vil gerne have billeder i høj kvalitet, så her er nogle tips til at få de flotteste billeder:

1. Vælg en høj opløsning
Sørg for at tage billeder i en høj opløsning, så du er sikker på, at de kan blive forstørret uden at miste kvalitet. De fleste smartphones tager billeder i høj opløsning, så du kan sagtens bruge din telefon til at tage billeder i stedet for at bruge et billigt kamera.

2. Vælg den rigtige størrelse
Overvej, hvor du vil hænge dine billeder, og vælg den rigtige størrelse til at matche rummets størrelse og stil.

Lav en fotobog

Udover at få trykt billeder kan du også overveje at lave en fotobog, som samler alle dine sommerminder på en flot og overskuelig måde. Fotobøger kan bestilles online, og du kan designe din egen bog med dine egne billeder og tekster.

Sommerferien kan også foreviges i en scrapbog. Det er en kreativ måde at samle alle dine minder på, og det er en sjov aktivitet, som hele familien kan være med til. Saml alle dine souvenirs, postkort, billeder og billetter fra sommerferien og lav en flot scrapbog, som kan stå fremme på reolen i stuen.

Uanset hvilken måde du vælger at forevige sommerens minder på, så er det en god idé at gøre det lige efter jeres ferie, så I får det gjort!

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 39/2023 - 1)

Konkurser i byggeriet (Uge 39/2023 - 1)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Regeringen vil booste genbrug af byggematerialer

Regeringen vil booste genbrug af byggematerialer

- Der er et kæmpe potentiale for bedre ressourceudnyttelse i byggebranchen, og derfor skal vi tænke mere bæredygtigt, siger miljøminister Magnus Heunicke (S)

Danmarks største OPP-byggeri til over 2 milliarder kroner er skudt i gang

Danmarks største OPP-byggeri til over 2 milliarder kroner er skudt i gang

Det første spadestik er taget i byggeriet af et ny hovedkvarter til Forsvarets Efterretningstjeneste. PensionDanmark, MT Højgaard og DEAS ser frem til at opføre det historiske byggeri, som vil bidrage til Danmarks sikkerhed

Højere selvmordsrate blandt medarbejdere, der har været udsat for vold

Højere selvmordsrate blandt medarbejdere, der har været udsat for vold

En undersøgelse udarbejdet i samarbejde mellem forskere fra Danmark, Sverige, Finland og England viser, at medarbejdere har en højere risiko for selvmordsforsøg eller fuldbyrdet selvmord, hvis de har oplevet vold på arbejdet