UgensErhverv.dk

Derfor skal du have en bilforsikring

ANNONCE: Der er rigtigt mange mennesker, som investerer i en bil på et tidspunkt i deres liv. Men en bil er en god og stor investering, og der medfølger mange ting, som man skal huske på.

26-01-2023

En bilforsikring er bl.a. noget af det, som er ekstra nødvendigt at anskaffe sig. Læs med her og find ud af, hvorfor du skal have en bilforsikring som bilejer.

Hvad er en bilforsikring?

En bilforsikring er vigtigt, hvis du ejer en bil. Klik her for mere information om bilforsikring.

En bilforsikring sørger for at du har en lovpligtig ansvarsforsikring og en frivillig kaskoforsikring. Denne ansvarsforsikring dækker de skader, som ejeren af bilen påfører andre eller de ejendele som andre ejer. Når du ejer en bil i Danmark, så er det lovpligtigt at du har en ansvarsforsikring. Din bilforsikring dækker altså at nogle af de skader bliver dækket.

Hvorfor er det smart med en bilforsikring?

Der er flere grunde til at det er smart med en bilforsikring. For det første så er du dækket, hvis der sker noget. Der er ingen selvrisiko, hvis du oplever brand, hærværk eller tyveri, og derfor bør du virkelig overveje at anskaffe dig en bilforsikring. Du kan også få en god handel, for jo mindre du kører i bilen, jo mindre skal du også betale for din bilforsikring.

Vejhjælp

Hvis du har en bilforsikring, er det også muligt at få vejhjælp. Nye opfindelser gør, at hvis du har en bilforsikring hos Alm. Brand, så kan du tracke din vejhjælp og følge med på mobilen, hvor langt den er. Det er virkelig smart, for på den måde ved du, hvor langt din vejhjælp er og hvor lang tid du skal vente endnu.


Der er rigtigt mange fordele ved at have en bilforsikring, og det er noget du bliver nødt til at få anskaffet dig.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 13/2023 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 13/2023 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Ny arbejdsmiljøaftale i lyntempo

Ny arbejdsmiljøaftale i lyntempo

Aftalen med bred opbakning i Folketinget indeholder blandt andet yderligere indsats mod social dumping og en autorisationsordning for asbestarbejde

Betonbranchen i opråb: Brug mindre beton

Betonbranchen i opråb: Brug mindre beton

Betonbranchen arbejder på at omstille til produktionen med lavere CO2-aftryk. Men der kan også spares store mængder CO2 ved at reducere betonforbruget i designfasen. Nyt dialoggrundlag for designoptimering af betonkonstruktioner hjælper på vej

Efter svømmehalskonflikt: Skou Gruppen får medhold - Roskilde Kommune må til lommerne

Efter svømmehalskonflikt: Skou Gruppen får medhold - Roskilde Kommune må til lommerne

Efter en lang proces har Voldgiftsnævnet givet Skou Gruppen medhold i, at Roskilde kommune var dårligt rådgivet i en årelang strid om en svømmehal. Kommunen skal nu betale 7,8 millioner kroner til entreprenøren