UgensErhverv.dk

På disse områder kan virksomheden effektiviseres

ANNONCE: En virksomhed skal helst gerne altid være i udvikling, hvis tingene skal blive ved med at gå den rigtige vej. Derudover er effektivitet altid vigtigt i enhver virksomhed, og en øget effektivitet vil som regel være lig med flere penge i kassen

25-01-2022

Det er dog ikke altid lige nemt at finde ud af, hvor det egentlig er muligt at effektivisere henne, og hvordan det bedst gøres.

Teknologien spiller en stor rolle, når det kommer til effektivitet

I din virksomhed bliver der sikkert brugt rigtig meget elektronik og teknologi - det gør der i langt de fleste danske virksomhed såvel som på et internationalt plan. Teknologien varetager i dag mange roller, der før har skullet varetages med håndkraft. Ofte er det dog ikke teknikken, der på egen hånd klarer arbejdet, da det tit sker i samarbejde med menneskelig arbejdskraft.

Fordi teknologien fylder så meget i virksomheden, når det kommer til jeres effektivitet, er det også meget naturligt at lægge et stort fokus her. Du kan vælge at gøre det overordnet, eller at være mere specifik.

F.eks. er dokumentstyring eller anden dokumenthåndtering rigtig vigtigt i de fleste virksomheder. Er der ikke styr på dokumenterne, er der ikke styr på meget andet. Få et dokumentstyringssystem hos OnePoint, hvis din virksomhed mangler noget på den front.

En effektivisering af ansættelsesprocessen er mulig mange steder

I takt med at virksomheden bliver større, eller der af den ene eller den anden grund er nogen, der forlader deres job på arbejdspladsen, er der også behov for at ansætte nye medarbejdere til virksomheden. Denne proces kræver ressourcer, og den er da også værd at investere i, fordi det er så vigtigt at vælge den helt rette kandidat. Hvis effektiviteten kan øges, og den rigtige kandidat kan findes på kortere tid, vil det dog være endnu bedre for virksomheden, og måden hvorpå denne kører rundt.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Aktiv erhvervsmand vender tilbage til politik

Aktiv erhvervsmand vender tilbage til politik

I en tid, hvor fremtrædende politikere nærmest står i kø for at skifte til det private erhvervsliv, vælger den tidligere minister Jakob Axel Nielsen, der i dag er direktør i ejendomsselskabet Calum, at gå den anden vej

Tvende Gange skudt i Grus - Atter rejst som Møllehus

Tvende Gange skudt i Grus - Atter rejst som Møllehus

Dybbøl Mølle har sendt en ansøgning til Folketinget om en fast bevilling på Finansloven på én million kroner årligt til dækning af vedligeholdelse og drift af det måske mest ikoniske historiske monument over danske soldaters tapperhed.

 BAT efterlyser større asbestbøder

BAT efterlyser større asbestbøder

BAT-kartellet roser regeringen for at have taget et skridt i den rigtige retning med den nye asbestaftale. Men der er stadig plads til forbedring\r\n

Volkswagens nye elektriske ’Rugbrød’ kan blive ikonisk

Volkswagens nye elektriske ’Rugbrød’ kan blive ikonisk

Der kan blive lange ventelister, når Volkswagen sender deres nye ID Buzz Cargo på markedet. Bilen er en tydelig efterfølger til den legendariske T1 og har både indbygget isskraber og øloplukker