UgensErhverv.dk

Et velorganiseret lager er et godt lager

ANNONCE: Hvis din virksomhed har et varelager, er det enormt vigtigt, at der er styr på, hvad der befinder sig på det lager. I fører formentlig status over hver eneste ting, så der ikke er noget, der går forbi jeres synsfelt.

22-11-2021

Det er vigtigt for at have en fungerende forretning, så der er styr på lagerstatus. Det gør det nemmere, både for jer som medarbejdere samt for kunderne, der kan stole på, at I har de ting hjemme, I har tilgængeligt i jeres varekatalog.

For at have et velfungerende, velorganiseret lager, er det også nødvendigt at have et reolsystem, der fungerer. Her kan I blandt vælge en grenreol, der er rigtig god til blandt andet planker eller rør, der ikke vejer det helt store, men som fylder en del. Det er en løsning, der fungerer godt, da det er en relativt simpel konstruktion, som yder den organisering, der er brug for.

Kombiner flere reoltyper

På et lager kan det godt betaler sig at kombinere flere forskellige typer af reoler. Det er vigtigt, at de er tilpasset den varetype, der skal opbevares på dem, så de yder optimal støtte og service, og så I lettest muligt kan overskue og få fat i de ting, der ligger på dem. Nogle ting vil formentlig være i en højde, så man nemt kan få fat i dem, mens andre vil kræve en gaffeltruck eller palleløfter for at kunne komme ned.

Det handler kort sagt om at gøre det så nemt og sikkert for både medarbejdere og kunder som overhovedet muligt. Det nytter ikke noget, at I som virksomhed har styr på, hvad der er på de forskellige hylder, hvis ikke kunderne også forstår det. Arbejd derfor hen mod en logik, så alle kan gætte sig til, hvilke varekategorier, der står sammen, så man ikke føler, man behøver et kort.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Uge 47: Konkurser i byggeriet (2)

Uge 47: Konkurser i byggeriet (2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen den seneste uge

Det hjælper ikke at løbe efter rotterne og skyde dem i rø…

Det hjælper ikke at løbe efter rotterne og skyde dem i rø…

Antallet af rotter er stigende, og det er især de private stikledninger, der fører fra private boliger ud til hovedledningerne, som er problemet

Sanistål får ny øverstkommanderende ved årsskiftet

Sanistål får ny øverstkommanderende ved årsskiftet

Claudio Christensen overtager fra 1. januar som adm. dir. i Sanistål fra Christian B. Lund, der stopper med omgående virkning

10 mia. kr. til blandede byer

10 mia. kr. til blandede byer

Regeringen har sammen med Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten og Kristendemokraterne etableret en fond for blandede byer gennem opførelse af almene boliger, som tilføres samlet 10 mia. kr. frem mod 2035