UgensErhverv.dk

Er robotplæneklipperen fremtiden?

ANNONCE: Det er fantastisk at have en græsplæne, da den er smuk at kigge på og hyggelig at opholde sig på, men det er knap så fantastisk at skulle klippe den og holde den pæn. Sådan er der i hvert fald mange, der mener.

06-04-2021

Heldigvis er der ikke nogen, der siger, at vi selv behøver at bruge tid på at slå græs. Nu til dags er der nemlig rig mulighed for at benytte sig af en robotplæneklipper, der klarer arbejdet for dig. Dette er både nemt og tidsbesparende, så det er svært at forestille sig andet, end at den i højere og højere grad kommer til at erstatte de traditionelle måder at slå græs på.

Giver en flot og ensartet plæne

Der er måske nogle, som tænker, at en robotplæneklipper da umuligt kan klare plæneklipningen lige så godt, som hvis et menneske havde stået bag. Selvom tanken måske giver mening, er det ikke sådan, det forholder sig.

Robotplæneklipperen sikrer dig nemlig et flot klipperesultat, og den laver ikke nogen kørespor i plænen. Derudover vil du sandsynligvis få slået græsset oftere, end hvis du selv skulle stå for det, og derfor vil væksten af mos og ukrudt blive holdt nede.

Hvad med larm?

Der kan være ganske meget lyd i en græsslåmaskine, og derfor er det nærliggende at tænke, at det samme gælder en robotplæneklipper. Robotplæneklipperne er dog yderst støjsvage, og især hvis du vælger en lidt dyrere model, vil støjen være minimal.

Hold øje med gode tilbud

Hvis du tænker, at en robotplæneklipper kunne være noget for dig, kan du med fordel begynde at undersøge udvalget og finde en model, der passer til dit behov. Det kan være en god idé at holde øje med gode tilbud, da du sagtens kan være heldig at finde den robotplæneklipper, du drømmer om til en nedsat pris.

 

Brochurer

BIG bliver medejer af Pihl-koncernen

BIG bliver medejer af Pihl-koncernen

Pihl Holding går nye veje og får den verdenskendte arkitektvirksomhed BIG med i ejerkredsen. Partnerskabet bunder i en fælles vision om at arbejde integreret på tværs af fagområder for at skabe bæredygtige og visionære byggerier

Ingen i regeringen har varetaget københavnernes interesser

Ingen i regeringen har varetaget københavnernes interesser

De socialdemokratiske ministre i regeringen har sørget godt for deres egne valgkredse i forbindelse med vejprojekter i infrastrukturplanen. Men man må spørge sig selv, om der ikke har været én eneste minister, der har sørget for København.

Første palle af 100 procent genbrugsplast

Første palle af 100 procent genbrugsplast

MV Plast i Randers er efter fire års forarbejde nu på vej med en palle af genbrugsplast, bl.a. godt hjulpet af det store regionalfondsprogram Grøn Cirkulær Omstilling i SMV'er

Den eneste ene

Den eneste ene

BygTek har haft lejlighed til at rulle de første kilometer på dansk grund med ny Hilux 2,8, og det er faktisk lidt som at komme hjem