UgensErhverv.dk

Få leveret dine varer til døren og spar din egen transporttid

ANNONCE: Alle mennesker kan have svært ved at få enderne til at hænge sammen i hverdagen.

11-09-2019

Der er arbejde, der skal passes, børn, der skal hentes, og varer, der skal handles ind. For at tidsoptimere din hverdag, kan det godt være en fordel at undersøge, om der ikke skulle være en måde at løse nogle af de logistiske problemer på. En mulighed er f.eks. at benytte sig af E-handel, så aftensmadslavningen ikke behøver at være en panisk faren fra butik til butik lige før lukketid. Ved at få dine varer leveret til døren, kan du spare din egen transporttid og dermed få mere tid til det vigtige.

Mulighederne ved E-handel

Det er heller ikke kun dagligvarer, der kan købes på internettet. Der er nærmest uendelige muligheder for, hvad man kan finde rundt omkring i forskellige netbutikker. F.eks. kan du få ordnet indkøbet af værtindegaven til den næste parmiddag. Der er masser af inspiration at hente på internettet, uanset om vennerne er til vin eller sjove puslespil. Når det gælder renoveringen af boligen eller måske bare udskiftning af møbler, kan du også droppe den måske lange tur i bilen ved at benytte dig af E-handel. Det kan alt sammen spare dig en masse tid i hverdagen, der jo så kan bruges på vigtig tid med familien.

Tænk klimaet ind i E-handlen

Det koster naturligvis noget på CO2-kontoen, hvis man hele tiden skal have transporteret varer fra alle mulige butikker rundt omkring i Danmark. Men det kan man heldigvis reducere på, fordi flere onlinebutikker i dag har et meget bredt sortiment af varer. Ofte kan man både finde fødselsdagskort, boligartikler og tasker i samme butik. På den måde behøver onlinehandel ikke nødvendigvis at være den største klimasyner. Det kan være tidsoptimering med god samvittighed, hvis man sørger for at bruge sin fornuft.

Brochurer

 • Biokube

  Biokube

  Biologisk rensning af spildevand

 • EXPO-NET

  EXPO-NET

  Med EXPO-NETs patenterede snefangsrør undgås problemer med fygesne

 • Lyngsøe

  Lyngsøe

  Alt i overdækning. Dansk design.

 • OSCON

  OSCON

  Specialist i sports- og trægulve

 • EXPO-NET

  EXPO-NET

  Bæredygtig og rentabel regnvandsfaskine

 • Ajos

  Ajos

  Kraner, hejs, skure, pavilloner, strøm, lys, varme og byggepladsindretning

 • Sindal Trappen

  Sindal Trappen

  Ægte dansk håndværk

 • VinduesPladsen

  VinduesPladsen

  Vinduer, døre, trapper og kviste

 • Greditec

  Greditec

  Murflex - ventiler i rustfrit stål

 • P.Olesen

  P.Olesen

  Nedbrydning og miljøsanering

Kloakbranchen mangler unge hænder

Kloakbranchen mangler unge hænder

Hvem kan sige nej til spændende opgaver, rigtig god løn og en fremtid med masser af arbejde? Det kan de unge, og det undrer formand for Danske Kloakmestre Thomas Rasmussen før Kloakmessens åbning i morgen

Stor byggeopgave på Frederiksberg Slot

Stor byggeopgave på Frederiksberg Slot

Forsvarsminister Trine Bramsen har bedt om Finansudvalgets tilslutning til at bruge godt 125 millioner kroner til restaurering og nybyggeri på det såkaldte ”Lakajgårdsanlæg” på Frederiksberg Slot.

Slår egen rekord og åbner Nordeuropas største forretning for arbejdstøj

Slår egen rekord og åbner Nordeuropas største forretning for arbejdstøj

Den 30. januar åbner en 850 kvadratmeter stor forretning i Stark Aalborg med fokus på arbejdstøj til håndværkere

Sidste chance for at søge iværksætterlegat

Sidste chance for at søge iværksætterlegat

Unge byggespirer kan søge Boligfonden Kubens Spirekasselegat frem til d. 26. januar. Legatet gives til unge iværksættere med en god idé, der kan udvikle byggeriet i en mere produktiv, bæredygtig eller innovativ retning