UgensErhverv.dk

Hold øje med bygningernes facader

ANNONCE: Der er en stigende tendens blandt virksomheder med store bygninger, at de glemmer at få professionelle til at tage sig af bygningernes facader.

11-06-2019

Dette kan resultere i flere ærgerlige situationer, hvor der bliver fundet smuds, mug, skimmel og alger på facaderne af bygningerne. Dette kan undgås, hvis din virksomhed jævnligt sørger for, at der kommer professionelle ud og laver en facadebehandling af jeres bygning.

Skal du have renoveret din virksomheds bygning?

Så er det også en rigtig god idé at få foretaget en facadebehandling. Det er vigtigt, at din virksomhed fremstår professionel både indenfor og udenfor. Derfor renoverer mange virksomheder deres bygninger indenfor, så kontorerne og alle faciliteterne indenfor står helt skarpt, da det er her, virksomhedens ansatte skal arbejde. Mange glemmer dog at tage sig af det udvendige. Her kan en facaderens af bygningen gøre underværker for din virksomheds udtryk udadtil. Det er det første møde, som potentielle arbejdsgivere eller samarbejdspartnere møder, når de ankommer til virksomhedens bygning. Derfor bør du altid få en facadebehandling jævnligt, men i særdeleshed, hvis du har planer om at renovere virksomhedens bygning, hvis du ønsker at få din flotte facade igen.

Fjern graffiti fra din bygning

Det er desværre stadig et problem i byggebranchen, at mange bygninger rammes med graffiti. Og det er ofte meget svært eller næsten umuligt at finde frem til personerne, som står bag hærværket. Derfor kan du ende med at stå i den uheldige situation, at du selv skal betale for at få det fjernet igen. Det er en meget irriterende penge at bruge på noget, som du egentligt havde forberedt skulle bruges på anden vis. Der er dog ingen vej udenom, da bygningens facade skal se ordentlig ud, især hvis den er til virksomheder. Det er derfor noget, der skal fjernes hurtigst muligt.

Det er med til at skade virksomhederne inde i bygningerne, at der er graffiti på væggene. Det ser ubehageligt og sjusket ud, og du bør derfor altid få det fjernet med det samme. Fjerner du ikke graffitien fra bygningerne, så inviterer det også til, at der kan blive ny graffiti. Derfor kan det hurtigt blive et stigende problem, hvis det ikke fjernes med det samme. Du bør dog få professionelle til at tage sig af processen. Gør du det forkert, kan du ende med at skade bygningen, og derfor kan du med fordel kontakte virksomheder med ekspertise i dette felt. Derfor skal facaden have en ordentlig graffitirens, som du undgår, at det bliver et generelt problem for bygningen. Du undgår også, at virksomhedernes image tager skade af den uheldige situation.

 

 

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Det er nu du skal pege på årets bedste byggeri

Det er nu du skal pege på årets bedste byggeri

Kender du et byggeri, som er bedre end alle de andre? Så kan du være med til at sørge for, at prisen for Årets Byggeri 2019 havner det rigtige sted.

Erhvervsministeren vil lade hammeren falde mod erhvervslivets syndere

Erhvervsministeren vil lade hammeren falde mod erhvervslivets syndere

Når SMV’erne har det godt, har også landdistrikter det godt. Erhvervspolitik målrettet de små og mellemstore virksomheder er også landdistriktspolitik

Endelig: Østerport Station åbner igen

Endelig: Østerport Station åbner igen

Den 122 år gamle stationsbygning på Østerbro er nyrenoveret og smukkere end nogensinde før. I morgen åbner stationen efter to års omfattende renoveringsarbejde

Seks gode råd inden du sender haven i vinterhi

Seks gode råd inden du sender haven i vinterhi

Haveeksperter fra Bauhaus giver dig her deres bedste råd og enkle tips til, hvad du skal gøre før du lukker haven ned og går i vinterhi - og de fleste råd koster ikke penge