UgensErhverv.dk

Belysningsmesse

Fuld tilslutning til Dansk Belysningsforenings messe.

28-07-2004

- Vi har aldrig i Danmark haft så mange belysningsfirmaer samlet på én gang, siger en glad Erik Harboe, formand for brancheforeningen Dansk Belysningsforening (DBF), forud for DBF’s messe i Fredericia i sensommeren.

DBF består af landets væsentligste producenter og importører af lamper/belysning.

Dansk Belysningsforenings messe er en nyskabelse. Og den viser sig at nyde så stor opbakning blandt aktørerne i branchen, at formanden med rette kan erklære, at ’alle’ er med.

- Det betyder, at der endelig er samlet fodslag i vores branche. Vi har tidligere været noget spredt – nogle har været på Formland messen i Herning og andre på møbelmessen i Bella Center. Delingen har været upraktisk, har betydet en lidt sløret profil og mindre gennemslagskraft, konstaterer Erik Harboe.

- Men kunderne ønsker en samlet messe, det er jeg ikke i tvivl om. Og det er den filosofi, hele branchen nu altså også bakker fuldstændig op om, konstaterer Erik Harboe, som selv står i spidsen for Brilliant Belysning i Aulum.

Der bliver sendt ca. 5000 billetter ud til potentielle besøgende på Dansk Belysningsforenings messe, som er en lukket indkøbsmesse. På messen, som løber fra 31. august til 2. september 2004 i Fredericia Messecenter, viser knap 30 danske og et par svenske udstillere det nyeste inden for lamper og belysning.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Samarbejdsløftet er hurtigt gået i glemmebogen

Samarbejdsløftet er hurtigt gået i glemmebogen

Direktør i Dansk Håndværk advarer om, at byggebranchen hvert eneste år bruger milliarder af kroner på at bekrige hinanden

Enigt Folketing vedtog Asbestloven

Enigt Folketing vedtog Asbestloven

Fra 1. juli i år skal virksomheder have autorisation for at nedrive asbestholdigt materiale. De har et halvt år til at få autorisationen på plads

Nye CO2-krav for byggeriet træder i kraft om et år

Nye CO2-krav for byggeriet træder i kraft om et år

Et bredt politisk flertal har nu sat en grøn retning for byggeriet i Danmark, der ifølge DI Byggeri samtidig sikrer, at branchen fortsat har mulighed for at udvikle sig

Konkurser i byggeriet (Uge 22/2024 - 1)

Konkurser i byggeriet (Uge 22/2024 - 1)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger