UgensErhverv.dk
PAUL PushCut CX afkorteranlæg

PAUL PushCut CX afkorteranlæg

PAUL PushCut sætter nye dimensioner for den nye generation af afkorteranlæg.

28-07-2004

Her går funktionalitet og design op i en højere enhed.

PAUL PushCut er en optimeret version af den hidtidige afkorter-serie fra PAUL med automatisk emneskubber. Dette giver mange anvendelsesområder, som f.eks. snedkerier, emballage-palle producenter, vinduesindustrien m.fl., der nu kan arbejde væsentligt mere rationelt, mere sikkert og mere bekvemt med PAUL Push Cut end med en simpel sav med opadgående klinge eller en pendul sav, vippeafkorter eller lign.

PAUL PushCut er let at betjene og er konstrueret så den stort set er vedligeholdelsesfri. På grund af maskinens skåtstilling (hvilket i øvrigt er opfundet af PAUL) kan der helt undlades mekanisk påvirkning af emnet, idet disse automatisk glider ned mod længdeanslaget. Klingen kan let udskiftes fra forsiden af maskinen. Dette patenterede princip er enestående for PAUL afkortere.

En imponerende vægt og robust konstruktion gør den nye PAUL Push Cut endnu mere værdifuld ved anvendelse i industrien.

Touch-Screen skærmen er meget overskueligt opbygget, nem at betjene og dermed særdeles velegnet til industrielt brug. Den indbyggede CNC-styring kan også fungere som Web-Server. Den kan dermed til enhver tid fungere som en komfortabel browser (f.eks. Microsoft, Internet Explorer, Netscape, Navigator m.fl.) for at hente produktionsdata til anlægget. En nem betjening med velkendt software og styresystemer er dermed sikret.

Emneskubberen som kan klappes op, og drives via et forstærket tandhjul ved hjælp af en servoenhed, har flere funktioner. Ved tilbagekøb kører skubberen – fra sin hvilestilling i afkorteren – over det anbragte emne. Derved måles længden automatisk og eventuelle kridtmarkeringer aflæses.
Som ved de velkendte PushCut versioner, kan man også med denne model defektafkorte (option) efter kridtmarkeringer som er sat af operatøren. Skubbepladen er klappet op under tilbageløbet. Derved kan det næste emne anbringes samtidig med fremføringen.

En operatør anbringer emnerne enkeltvis eller pakkevis. Ved at afkorte pakkevis (i stak) øges snitkapaciteten betragteligt.

Ved enden af emnet klapper skubberen automatisk ned og starter den egentlige fremføring af emnet. Derved spiller det ingen rolle om der anbringes et enkelt emne eller en hel pakke. Også når der skiftes trædimensioner er en omstilling af anlægget unødvendig.

Fremføringen startes via styringen eller en separat kontakt. Skubberen overtager den automatiske fremføring og positionerer emnet. Dette foregår meget præcist (+/- 0,2 mm).

Yderligere information:

LINDLARSEN A/S
Tlf. 96269626

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Enigt Folketing vedtog Asbestloven

Enigt Folketing vedtog Asbestloven

Fra 1. juli i år skal virksomheder have autorisation for at nedrive asbestholdigt materiale. De har et halvt år til at få autorisationen på plads

Konkurser i byggeriet (Uge 22/2024 - 1)

Konkurser i byggeriet (Uge 22/2024 - 1)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Spildprodukter skal udnyttes og have en ekstra chance

Spildprodukter skal udnyttes og have en ekstra chance

Som en del af Bygmas Take Back ordninger på de tunge fraktioner i byggeriet har materialeleverandøren indgået et samarbejde med Recycon Recycling, der som i de første i Danmark udvikler betonelementer ved hjælp af urban mining

Bevar bygningsmassen: Millionprojekt skal finde de gode løsninger

Bevar bygningsmassen: Millionprojekt skal finde de gode løsninger

Grundejernes Investeringsfond, Landsbyggefonden, Dreyers Fond og Realdania går nu med 45 mio. kr. i ryggen og et fireårigt sigte sammen om at skabe viden om og eksempler på, hvordan man kan bevare frem for at bygge nyt