UgensErhverv.dk

Emmegi “Diamant”

– 4-akset bearbejdningscenter

28-07-2004

Emmegi “Diamant” er et nyudviklet 4-akset bearbejdningscenter, til effektivisering af bore-, fræse- og save opgaver i aluminium og tynde stålprofiler i vindues- og dørindustrien samt til mange andre industrielle formål.

“Diamant” er hurtig og let at programmere, takket være en speciel software-pakke udviklet af Emmegi. Styresystemet til denne software er WINDOWS® 2000. Denne software er en af de vigtigste karakteristika for dette bearbejdningscenter. Den gør det let for operatøren, at programmere bearbejdningen.

“Diamant” standardudgaven arbejder efter Multipiece metoden, med mulighed for at bearbejde flere emner i forskellig længde, med forskellige bearbejdninger, på forskellige sektioner i maskinen.

Vekseldrift kan fås som option – og dette muliggør bearbejdning i 2 områder af maskinen. Herved kan ilægning og nedstabling af profilerne ske samtidigt med at der bearbejdes på det andet bord, hvilket giver en optimal kapacitet og maskinudnyttelse.

“Diamant” udfører al bearbejdning automatisk. Efter programmeringen, udfører maskinen den automatiske positionering af clamps på X-aksen. Og gør det muligt for operatøren, at positionere profilerne der skal afkortes, op imod de pneumatiske reference stop.

Under bearbejdningen beskyttes operatøren fuldstændigt. For enden af maskinen, åbnes clamps automatisk og operatøren kan manuelt fjerne profilerne fra maskinen.

Profilerne kan bearbejdes I enhver vinkel mellem 0° og 180° (halvcirkel over profilen). Desuden er det muligt at bearbejde profil-enderne med enten horisontale bore/fræseaggregater eller savklinge.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Enigt Folketing vedtog Asbestloven

Enigt Folketing vedtog Asbestloven

Fra 1. juli i år skal virksomheder have autorisation for at nedrive asbestholdigt materiale. De har et halvt år til at få autorisationen på plads

Konkurser i byggeriet (Uge 22/2024 - 1)

Konkurser i byggeriet (Uge 22/2024 - 1)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Spildprodukter skal udnyttes og have en ekstra chance

Spildprodukter skal udnyttes og have en ekstra chance

Som en del af Bygmas Take Back ordninger på de tunge fraktioner i byggeriet har materialeleverandøren indgået et samarbejde med Recycon Recycling, der som i de første i Danmark udvikler betonelementer ved hjælp af urban mining

Bevar bygningsmassen: Millionprojekt skal finde de gode løsninger

Bevar bygningsmassen: Millionprojekt skal finde de gode løsninger

Grundejernes Investeringsfond, Landsbyggefonden, Dreyers Fond og Realdania går nu med 45 mio. kr. i ryggen og et fireårigt sigte sammen om at skabe viden om og eksempler på, hvordan man kan bevare frem for at bygge nyt