UgensErhverv.dk
PAUL CrossCut Kapsav

PAUL CrossCut Kapsav

PAUL C14 serien sætter standarden for en ny generation af kapsave

28-07-2004

PAUL har netop udviklet en ny generation af topmodellen ”14”, som byder på optimering på alle områder. En ekstremt hurtig og kraftig maskine, der byder på nem betjening og høj driftsikkerhed med minimal vedligeholdelse.

C14 serien er nu fuldendt, hvad angår C14 seriens netværkskapacitet og –hastighed, takket være den nye generation MAXI 5.0 Premium CNC styring.

Da real-time maskinstyringer kræver mere omfattende know-how og datakapacitet end almindelige kontor-applikationer, er den nye MAXI 5.0 Premium styring baseret på LINUX operativsystem. LINUX sikrer kontinuérlig og driftsikker produktion.

MAXI 5.0 Premium karakteriseres ved sin mulighed for at lade sig integrere direkte på eksisterende netværk, hvorved der bliver mulighed for ubegrænset udveksling af data mellem maskinen og enhver netværks PC.

Adgang til maskinens data og ændring af disse data er mulig fra enhver autoriseret kontor PC med standard web browser, som f.eks. Microsoft™ Internet Explorer eller Netscape™ Navigator.

Paul modelrække 14 – for optimal produktivitet

En enestående produktivitet opnås med den meget høje fremføringshastighed, den ekstremt hurtige savcyklus samt den kraftige acceleration af emnet.

Takket være de optimerede pneumatiske bevægelser i sav-cyklus processen, sænkes luftforbruget drastisk, hvor det samtidigt har været muligt at øge produktiviteten med 20% i forhold til den foregående model 14. Også en forbedring af det elektriske servo styresystem for positionering af emnerne, medvirker til en forøgelse af produktionshastigheden.

Anvendelsen af seks nedre fremtrækshjul kombineret med en optimeret AC servo motor og tandrem, har betydet meget korte bearbejdningstider og derfor maksimum out-put ved et samtidigt meget lavt støjniveau. Begge servo motorer og tandremmen er vedligeholdesfri.

Tilsammen gør det den gennemtestede efterfølger til 14 serien endnu hurtigere og mere effektiv.

… for præcision

Fremføringssystemet er indrettet således at længde-tolerancerne er sænket til et minimum. Selv vanskelige emner, som f.eks. krumt træ kan afkortes med stor nøjagtighed. Nederst sørger hårdt forkromede og præcisionsslebne fremføringsvalser for den meget præcise positionering. De drives af en kraftigt dimensioneret tandrem som garanterer den nøjagtige positionering af træet. Foroven tilpasser de individuelt trykluftstyrede overtryksruller sig til emnet – og absorberer for uensartet materiale.

… for stabilitet

PAUL C14 er konstrueret med en meget kraftig og vridningsfri stålramme. Mange andre konstruktionsmæssige egenskaber så som overdimensionerede lejer og føringer, sikrer maskinen en lang levetid.

… for driftsikkerhed

PAUL C14 seriens høje driftsikkerhed garanteres af det robuste design og hele maskinens holdbarhed samt det faktum at alle dele praktisk talt er modstandsdygtige overfor slid, specielt vigtige dele som tandremme, skiver m.v., der er fuldstændig vedligeholdelsesfri.

De vigtige egenskaber og konstruktioner som har vist sig succesfulde på den foregående model 14, er ligeledes indføjet i de nye maskiner og dermed viser der sig vedvarende fordele indenfor reservedelstilgængelighed, service- og vedligeholdelsesområdet og indenfor teknisk know-how.

… for let betjening og vedligeholdelse

MAXI 5.0 Basic er udstyret med touch screen.

Indtastning af kommandoer har aldrig været lettere at indgive i computeren. Den støvbeskyttede og glatte overflade er ideel for industrielt brug. Betjening af touch panelet, der er indbygget i maskinen, sker ved hjælp af en plastic pen. Det er let at indtaste instruktioner for skærelængder og opgaver som skal udføres.
C14 maskinerne er yderst brugervenlige og lette at vedligeholde pga. deres rene linier.

Når maskinens kabinelåge åbnes, er der direkte adgang til mange af maskinens dele.
Problemet med at adskille spild fra færdige komponenter, et problem som man ofte støder på ved andre maskiner, eksisterer ikke på PAUL C14 pga. maskinens skråtstillede position. Mindre afklip og tilskæringer glider med hjælp fra en effektiv luftdyse bagud af maskinen.

Yderligere information:

LINDLARSEN A/S
Tlf. 96269626

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Enigt Folketing vedtog Asbestloven

Enigt Folketing vedtog Asbestloven

Fra 1. juli i år skal virksomheder have autorisation for at nedrive asbestholdigt materiale. De har et halvt år til at få autorisationen på plads

Nye CO2-krav for byggeriet træder i kraft om et år

Nye CO2-krav for byggeriet træder i kraft om et år

Et bredt politisk flertal har nu sat en grøn retning for byggeriet i Danmark, der ifølge DI Byggeri samtidig sikrer, at branchen fortsat har mulighed for at udvikle sig

Konkurser i byggeriet (Uge 22/2024 - 1)

Konkurser i byggeriet (Uge 22/2024 - 1)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Spildprodukter skal udnyttes og have en ekstra chance

Spildprodukter skal udnyttes og have en ekstra chance

Som en del af Bygmas Take Back ordninger på de tunge fraktioner i byggeriet har materialeleverandøren indgået et samarbejde med Recycon Recycling, der som i de første i Danmark udvikler betonelementer ved hjælp af urban mining