UgensErhverv.dk
Prof. produkter til boligens små-rep.

Prof. produkter til boligens små-rep.

maxit lancerer professionelle produkter til reparation af vægge, sokler m.v. i praktiske Gør-Det-Selv-emballager

27-07-2004

Rigtig mange husejere kender den lille irritation over at skulle købe store pakninger med materialer til reparation af lidt afskallet puds eller en revne i en sokkel. Når arbejdet er udført, står resten tilbage i en emballage, som ofte er i vejen og som minder om, at man har spildt penge.

Det problem afhjælpes nu. maxit – der er en af Danmarks største leverandører af byggematerialer til både professionelle og Gør-Det-Selv-folk – har lanceret en ny serie af de mørtel- og betonblandinger, der ofte anvendes til små-reparationer i boligen . Vel at mærke i emballage-størrelser, som passer til en almindelig ”husholdning”.

Serien består af Reparationsbeton, Reparationsmørtel, Lynbeton og Betonklæber i emballagestørrelser på hhv. 5 kg, 5 kg, 1 kg og 1 liter.
Reparationsmørtel og Reparationsbeton bruges til reparation af beskadigede overflader, revner, afskalninger m.v. Betonreparationer kan forstærkes yderligere med Betonklæber, der sikrer en bedre vedhæftning af betonen eller tilsættes betonblandingen for at gøre betonen mere vandfast og fleksibel, så revnedannelser undgås.
Lynbeton anvendes til reparationer, der skal være klar til brug på 15 minutter. Materialet kan anvendes til lukning af huller med gennemsivende vand, hurtig montage af beslag m.v.

Bland direkte i spanden
Reparationsbeton, Reparationsmørtel og Lynbeton leveres i spande, som ikke er helt fyldt op. Det betyder, at man har mulighed for at opblande produktet direkte i spanden eller – hvis man ikke skal bruge hele indholdet – nemt kan opbevare en eventuel rest til senere brug. Det er en både praktisk og økonomisk løsning på et irriterende problem.

Den nye serie af produkter indgår i maxits populære Gør-Det-Selv-serie, som stadig markedsføres under maxits tidligere firmanavn Optiroc. Gør-Det-Selv-seriens produkter er kvalitetsmæssigt identiske med de tilsvarende professionelle produkter, og seriens emballager er kendetegnet ved meget udførlige brugsanvisninger og gode tips til Gør-Det-Selv-folket.

Som led i det omfattende Gør-Det-Selv-koncept har maxit udviklet en informativ hjemmeside med masser af Gør-Det-Selv-råd.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til:
Markedschef Jens Kristian Rønde, maxit a.s. på telefon 70 11 11 72

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Enigt Folketing vedtog Asbestloven

Enigt Folketing vedtog Asbestloven

Fra 1. juli i år skal virksomheder have autorisation for at nedrive asbestholdigt materiale. De har et halvt år til at få autorisationen på plads

Konkurser i byggeriet (Uge 22/2024 - 1)

Konkurser i byggeriet (Uge 22/2024 - 1)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Spildprodukter skal udnyttes og have en ekstra chance

Spildprodukter skal udnyttes og have en ekstra chance

Som en del af Bygmas Take Back ordninger på de tunge fraktioner i byggeriet har materialeleverandøren indgået et samarbejde med Recycon Recycling, der som i de første i Danmark udvikler betonelementer ved hjælp af urban mining

Bevar bygningsmassen: Millionprojekt skal finde de gode løsninger

Bevar bygningsmassen: Millionprojekt skal finde de gode løsninger

Grundejernes Investeringsfond, Landsbyggefonden, Dreyers Fond og Realdania går nu med 45 mio. kr. i ryggen og et fireårigt sigte sammen om at skabe viden om og eksempler på, hvordan man kan bevare frem for at bygge nyt