UgensErhverv.dk

Jyllands største byggevarehus klar

Bauhaus åbner 1. juli 11.000 kvadratmeter stort byggevarehus i Viby

27-06-2005

Bauhaus åbner 1. juli 11.000 kvadratmeter stort byggevarehus i Viby

Bauhaus, der i forvejen har byggevarehus i Tilst, åbner 1. juli byggevarehus nr. 2 i Århus. Det er i Viby, og med en størrelse på 11.000 kvadratmeter bliver det Jyllands største. Samtidig får Jylland den første drive in-trælast.


Drive in-konceptet forbindes normalt med andre forretningstyper, men Bauhaus har med held indført konceptet i byggevarehuset i Glostrup, hvor kunderne kan køre bil og trailer helt ind på lageret. Drive in-trælasten vil være en del af det nye Bauhaus byggevarehus i Viby.

Det nyopførte byggevarehus ligger på grunden ved siden af det store indkøbscenter på Ringvej Syd. Op til åbningen er der ansat mere end 90 medarbejdere til at servicere kunderne.

Byggeriet har været i gang siden september 2004, og den tiltrådte varehuschef er den 38-årige Torben Nørskov, der tidligere har været chef i Bauhaus Esbjerg.

En sej proces

- Det har været en sej proces at starte et nyt byggevarehus af den her størrelse op, og der har været mange ting, der skulle på plads. Men nu er vi i mål, og derfor ser jeg meget frem til at byde de første kunder velkommen, fortæller Torben Nørskov.

Byggevarehuset åbnes den 1. juli kl. 7.00. På åbningsdagen byder Bauhaus blandt andet på et rundstykke og en kop kaffe til de morgenfriske.

De efterfølgende dage vil blandt andet byde på mange gevinstrige konkurrencer samt autografskrivning ved racerkøreren Jason Watt. Kunderne kan samtidig selv prøve at køre racerkørsel på simulatormaskiner, der er opstillet til lejligheden. Jason Watt skriver autografer i byggevarehuset søndag den 3. juli.

- Og så har Bauhaus i anledning af åbningen selvfølgelig en masse gode tilbud til kunderne. Vi benytter blandt andet åbningen til at lancere et bonuskort, som giver kunderne op til 10 procent bonus på alle varer tilføjer Torben Nørskov.

Flere kvindelige kunder

Kunderne i det nye byggevarehus forventes at komme fra især Århus Syd, og varehuschefen håber på omkring 1000 kunder dagligt. Og så forventer han i øvrigt flere kunder af det kvindelige køn.

- Bauhaus får generelt flere og flere kvindelige kunder, og den tendens forventer jeg også i Viby. Det er stadig primært mændene, der klarer arbejdet, men det er tilsyneladende i stigende grad kvinderne, der bestemmer boligens indretning og står for valget af farver, lamper, fliser, gulve og planter, siger Torben Nørskov.

Varehuschefen forventer, at de mest solgte varer i løbet af sommeren bliver haveartikler, havemøbler, grill og træbeskyttelse samt hegn og belægningssten.

Håndværkerservice og lavprisgaranti

Det nye byggevarehus byder desuden på en ny håndværkerservice, der gør det muligt at bestille en håndværker i byggevarehuset samtidig med at man køber materialerne.

Byggevarehuset får også en lavpris garanti, hvor Bauhaus refunderer prisforskellen plus 12 procent af prisforskellen, hvis en kunde finder et tilsvarende produkt billigere andetsteds. Det bliver ligeledes muligt for erhvervskunderne at bestille varer telefonisk eller pr. mail inden kl. 15.00 hvorefter varerne vil ligge klar til afhentning i drive in-trælasten den følgende morgen kl. 7.00.
-jhan


Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 16/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 16/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Økonomisk usikkerhed kommer i vejen for energirenoveringer

Økonomisk usikkerhed kommer i vejen for energirenoveringer

Kun 13 procent af danskere forventer at investere i energioptimering af deres bolig i år. Det viser en undersøgelse fra Exometric, der peger på økonomien som den største barriere

- Børsen bør genopbygges bæredygtigt

- Børsen bør genopbygges bæredygtigt

Når Børsen skal genopbygges, bør bæredygtighed være et af de bærende principper. Sådan lyder det fra Konstruktørforeningens formandskab, som opfordrer politikerne til at fjerne de benspænd, der ligger i de nuværende dokumentationskrav

Flot hæder til Carl Ras

Flot hæder til Carl Ras

Engrosvirksomheden Carl Ras har vundet Great Place To Work's konkurrence om Danmarks bedste arbejdspladser i kategorien for mellemstore virksomheder