UgensErhverv.dk
”Det handler om FARVER……

”Det handler om FARVER……

i de spændende præsentationer Strenometer ApS og X-Rite Ltd. afholder i efteråret

24-06-2005

Eller nærmere bestemt om den teori, der gør det muligt at kommunikere farver og de teknologier, som gør det muligt at måle dem.

Efter 4 succesfulde farvepræsentationer afholdt for specielt inviterede kundegrupper, åbner Strenometer ApS og verdens førende producent af farvemålingsudstyr, X-Rite Ltd, nu dørene for alle, som måtte have en interesse i at skaffe sig viden omkring farveteori og den nyeste måleteknologi.

”I mørke er alle katte grå” – men hvorfor er det egentligt sådan? Hvornår og hvorfor ser vi farver, og hvordan oplever vi dem? Hvorfor ser vi ikke det samme?

Måler vi farver i meter, tommer eller noget helt andet? Det er 100 år siden de første kim til nutidens Cie Lab(Ch°) system blev lagt. I dag måler vi afvigelser i ?Lab, ?LCH, ?E og ?Ecmc, men hvad er forskellen?

Hvad er et godt farvematch? Hvem sætter industrinormerne?

Hvordan måler, beregner og rapporterer moderne måleudstyr farvedata? Hvad er mulighederne, og hvordan passer det i dit univers?

Oplev det sidste nye inden for kontaktmåling, berøringsfri måling og online måling. Se farvemålingssoftwaret, som kan køre lokalt såvel som World-Wide over Internettet. Medbring prøver og benyt den frie diskussion til at få klaret eventuelle spørgsmål. Få viden og kontakter til at forbedre din farvekvalitet. Vi stiller op med X-Rites egne specialister fra England.

Heldagsarrangementerne foregår i Kolding d. 2/11-2005 og i Lyngby d. 3/11-2005. Prisen er 600,- kr., som inkluderer forplejning i løbet af dagen. Begivenheden bookes efter ”første til mølle”-princippet og tilmelding foregår hos:

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Telefon: 45 95 07 00
E-mail: salg@strenometer.dk”

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 16/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 16/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Økonomisk usikkerhed kommer i vejen for energirenoveringer

Økonomisk usikkerhed kommer i vejen for energirenoveringer

Kun 13 procent af danskere forventer at investere i energioptimering af deres bolig i år. Det viser en undersøgelse fra Exometric, der peger på økonomien som den største barriere

- Børsen bør genopbygges bæredygtigt

- Børsen bør genopbygges bæredygtigt

Når Børsen skal genopbygges, bør bæredygtighed være et af de bærende principper. Sådan lyder det fra Konstruktørforeningens formandskab, som opfordrer politikerne til at fjerne de benspænd, der ligger i de nuværende dokumentationskrav

Flot hæder til Carl Ras

Flot hæder til Carl Ras

Engrosvirksomheden Carl Ras har vundet Great Place To Work's konkurrence om Danmarks bedste arbejdspladser i kategorien for mellemstore virksomheder