UgensErhverv.dk
Dinalight -Enkelt, elegant design og høj funktionalitet er ke

Dinalight -

- Elegant dansk lysdæmper til alle fjernbetjeninger

18-03-2005

Pga. en indbygget infrarød modtager kan denne nye type lysdæmper betjenes af f.eks. den fjernbetjening man i forvejen har til sit TV.

Designet er enkelt, brugervenligt og udstråler høj funktionalitet. JO-EL Electric har indledt samarbejde med Nielsen & Hansen om salg og markedsføring af denne nye type lysdæmper, som giver lysregulering i hjemmet på en både nem, elegant og bekvem måde.

Dinalight systemet er baseret på en avanceret teknik, hvor en indbygget infrarød modtager kan samarbejde med en af de audio- eller TV-fjernbetjeninger, der allerede findes i hjemmet – selv en Bang & Olufsen model. Man vælger den fjernbetjening, man ønsker også skal kunne styre lyset, og efter en simpel indkodning kan man med et enkelt tryk på fjern-betjeningen justere lysmængden til det ønskede niveau, eller slukke og tænde for lyset.

En eller flere lyskilder kan kobles på den nye lysdæmper og styres samtidigt. Den kan også programmeres til at fungere sammen med flere lysdæmpere, hvilket betyder at man med et tryk på fjernbetjeningen kan ændre lysniveauet fra forskellige lyskilder på en gang.

Lysdæmperen kan også bruges uden fjernbetjening, hvor touchfunktionen så aktiveres ved let berøring af lysdæmperens front.

Det danske firma Nielsen & Hansen, som har udviklet Dinaligth, har haft sans for detaljen. De har derfor ladet elektronikken sidde skjult i et tæt plast-kabinet, så lysdæmperen kan placeres overalt. Den danske designvinder kan monteres i loftet eller på væggen – her kan den også erstatte almindelige kontakter – eller den kan stilles på et bord, på gulvet, på reoler mv., hvor der er fritstående lamper med ledning til lysnet.

Dinalight kan regulere fra 40W op til 300W. Den dæmper glødelamper, 240V halogen og lavvolt halogen med jernkerne transformator, og kan anvendes som tænd og sluk kontakt ved lysstofrør, lavenergipærer og halogen med elektronisk transformator.

Nærmeste forhandler oplyses hos JO-EL Electric A/S på tlf. 63 15 10 00. www.jo-el.com

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 28/2024 -2)

Konkurser i byggeriet (Uge 28/2024 -2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Grøn transformator med global ambition

Grøn transformator med global ambition

Med tyske Jens-Peter Saul som CEO, har Rambøll udviklet sig fra at være en nordisk virksomhed til en global spiller med en omsætning, der er mere end fordoblet til 17 milliarder kroner

Airtox og Carl Ras bliver hovedsponsorer i Lyngby Boldklub

Airtox og Carl Ras bliver hovedsponsorer i Lyngby Boldklub

De kommende to sæsoner vil der står Carl Ras på maven af Lyngby Boldklubs spillere, når de løber på banen hjemme på Lyngby Stadion, mens der vil stå Carl Ras, når spillerne ifører sig klubbens udebanetrøje

Lige efter EU-bogen

Lige efter EU-bogen

Aktører i byggeriet kan vinde fordele ved hurtigt at omfavne EU's taksonomi-regler om bæredygtighed. Carl Ras står klar med rådgivning og service og er blandt andet en nøglespiller i den banebrydende renovering af DMI's tidligere domicil