UgensErhverv.dk
Gulvvarme på under 1 timeParquet Heat

Gulvvarme på under 1 time

Ny teknologi giver helt nye muligheder for varme i trægulve.

17-03-2005

JO-EL Parquet Gulvvarme er fremstillet i et nyudviklet materiale, der hedder Amorphus.

Det er en slags metallisk glas og har mange fordele sammenlignet med traditionelle materialer. Varmebåndene er meget tynde og flade, de har stor styrke og fl eksibilitet og er samtidig ekstremt varmeledende. En dobbelt Polyethylene isolering gør dem 100% sikre, og systemet har alle relevante godkendelser.

JO-EL Parquet er skabt til trægulve
JO-EL Parquet Gulvvarme er fremstillet specielt til varme i trægulve.
Systemet har mange nye fordele, og kan bl.a., som det eneste produkt på markedet, lægges direkte under trægulve, helt uden brug af spartel-masse. Det betyder, at JO-EL Parquet er særdeles nem og ikke mindst hurtig at lægge for enhver gør-det-selv familie.

Praktisk, nemt og hurtigt.
JO-EL Parquet leveres i ruller og fylder kun 2,2 mm i højden. Varmemåtterne kan lægges på beton- eller pladegulv ovenpå et 3 mm blødt underlag. Derefter kan man lægge træ- eller parketgulv direkte oven på varmemåtterne. Det betyder, at man får en lav byggehøjde, og samtidig sparer tid og penge på spartelmasse.

JO-EL Parquet er sikkerheden selv
Varmebåndene er brede og flade, og dækker en meget stor del af gulvfl aden. Derfor fordeles varmen helt jævnt, og gulvet virker som én stor radiator. Den jævne fordeling er langt det bedste for gulvet fordi man undgår ødelæggende spændinger i træet. Samtidig betyder den direkte og tætte kontakt mellem varmen og trægulvet, at varmen virker meget hurtigt. For at undgå en eventuel negativ påvirkning af trægulvet skal varmen styres af en termostat, der kan justere og begrænse temperaturen efter gulvfabrikantens krav.

Nærmeste forhandler oplyses hos JO-EL Electric A/S på tlf. 63 15 10 00.

God totaløkonomi
JO-EL Parquet varmemåtter leveres i 8 forskellige formater, og den nemme lægning uden brug af spartelmasse, betyder at der er meget at spare i både tid og penge.

JO-EL Parquet Gulvvarme er ikke kun ideel til trægulve, men kan også anvendes direkte under tæpper. Kort sagt overalt, hvor man ønsker et komfortabelt gulv med indbygget varme.

JO-EL Parquet Gulvvarme på under en time*
*En Lille time - mere tid tager det ikke at lægge JO-EL Parquet Gulvvarme i et 12m2 stort værelse. Derefter kan der lægges trægulv eller anden belægning.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 28/2024 -2)

Konkurser i byggeriet (Uge 28/2024 -2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Grøn transformator med global ambition

Grøn transformator med global ambition

Med tyske Jens-Peter Saul som CEO, har Rambøll udviklet sig fra at være en nordisk virksomhed til en global spiller med en omsætning, der er mere end fordoblet til 17 milliarder kroner

Airtox og Carl Ras bliver hovedsponsorer i Lyngby Boldklub

Airtox og Carl Ras bliver hovedsponsorer i Lyngby Boldklub

De kommende to sæsoner vil der står Carl Ras på maven af Lyngby Boldklubs spillere, når de løber på banen hjemme på Lyngby Stadion, mens der vil stå Carl Ras, når spillerne ifører sig klubbens udebanetrøje

Lige efter EU-bogen

Lige efter EU-bogen

Aktører i byggeriet kan vinde fordele ved hurtigt at omfavne EU's taksonomi-regler om bæredygtighed. Carl Ras står klar med rådgivning og service og er blandt andet en nøglespiller i den banebrydende renovering af DMI's tidligere domicil