UgensErhverv.dk
ScanFlex beslagBeslagserien ScanFlex har et enkelt og funtionelt

ScanFlex beslag

ScanFlex er en klassisk, matchende produktserie med beslag og dørtilbehør med kombineret høj sikkerhed.

17-03-2005

ScanFlex er en klassisk, matchende produktserie med beslag og dørtilbehør. Serien giver mulighed for at kombinere høj sikkerhed med enkle linier og funktionalitet.
Produkterne i ScanFlex serien er inspireret af skandinavisk design, der går igen i indretningen af mange arbejdspladser og boliger. Ønsket om funktionalitet og kvalitet i indretningen kan nu kombineres med ønsket om et enkelt udtryk ned i mindste detalje.

Et tidløst udtryk
ScanFlex serien er udført i matbørstet rustfrit stål, der kendes fra andre af boligens brugsgenstande - fx. håndvaske og bestik. Det klassiske skandinaviske design og den høje kvalitet gør serien velegnet til brug i miljøer, hvor der lægges vægt på tidløse og slidstærke løsninger.
Den enkle fremtoning, der går igen i hele produktlinien, skaber et gennemført udtryk så indretningen fremtræder som en smuk ensartet helhed.

Effektiv sikring
ScanFlex omfatter dørgreb, forskellige typer dørtilbehør og cylinderringe og sortimentet vil i løbet af de kommende år blive udvidet yderligere.
Serien passer sammen med Ruko´s øvrige produktsortiment og kan således kombineres med allerede eksisterende låsesystemer, uden at sikkerheden forringes.
Serien er udviklet i tæt samarbejde med Ruko´s søsterselskaber og opfylder samtlige danske låsekrav og standarder. Hermed sikres en effektiv indbruds-sikring, så selvom den enkle fremtoning er i fokus, er der ikke gået på kompromis med sikkerheden.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 28/2024 -2)

Konkurser i byggeriet (Uge 28/2024 -2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Grøn transformator med global ambition

Grøn transformator med global ambition

Med tyske Jens-Peter Saul som CEO, har Rambøll udviklet sig fra at være en nordisk virksomhed til en global spiller med en omsætning, der er mere end fordoblet til 17 milliarder kroner

Airtox og Carl Ras bliver hovedsponsorer i Lyngby Boldklub

Airtox og Carl Ras bliver hovedsponsorer i Lyngby Boldklub

De kommende to sæsoner vil der står Carl Ras på maven af Lyngby Boldklubs spillere, når de løber på banen hjemme på Lyngby Stadion, mens der vil stå Carl Ras, når spillerne ifører sig klubbens udebanetrøje

Lige efter EU-bogen

Lige efter EU-bogen

Aktører i byggeriet kan vinde fordele ved hurtigt at omfavne EU's taksonomi-regler om bæredygtighed. Carl Ras står klar med rådgivning og service og er blandt andet en nøglespiller i den banebrydende renovering af DMI's tidligere domicil