UgensErhverv.dk

Nemmere certificering via internettet

Byggeriets Arbejdsmiljøcenter lancerer program, der gør det nemmere at blive arbejdsmiljøcertificeret.

17-03-2005

Skal virksomheden arbejdsmiljøcertificeres, er der hjælp at hente med programmet Byggeriets Certificering, der er udviklet og drives af Byggeriets Arbejdsmiljøcenter.
Her kan man via nettet finde opskriften på, hvordan virksomhedens ledelsessystem udformes, så det sikrer og dokumenterer, at arbejdsmiljøet lever op til bekendtgørelse 923 og/eller OHSAS 18001.
Programmet er bygget op som en bog med indholdsfortegnelse og kapitler, der dækker de områder, man skal tage stilling til, når ledelsessystemet skal opbygges.

Skal man for eksempel beskrive virksomhedens arbejdsmiljøpolitik, klikker man ind under menupunktet i indholdsfortegnelsen. Her finder man en vejledning, der beskriver, hvilke krav bekendtgørelserne stiller til arbejdsmiljøpolitikken, hvad virksomheden skal gøre, hvem der er ansvarlige, og hvor man finder de aktuelle lovkrav.

Brugervenligheden sikrer, at Byggeriets Certificering kan bruges af alle i virksomheden, og samtidig er det web-baserede program altid up-to-date.
Læs mere om programmet på www.ba-danmark.

-mir

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 28/2024 -2)

Konkurser i byggeriet (Uge 28/2024 -2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Grøn transformator med global ambition

Grøn transformator med global ambition

Med tyske Jens-Peter Saul som CEO, har Rambøll udviklet sig fra at være en nordisk virksomhed til en global spiller med en omsætning, der er mere end fordoblet til 17 milliarder kroner

Airtox og Carl Ras bliver hovedsponsorer i Lyngby Boldklub

Airtox og Carl Ras bliver hovedsponsorer i Lyngby Boldklub

De kommende to sæsoner vil der står Carl Ras på maven af Lyngby Boldklubs spillere, når de løber på banen hjemme på Lyngby Stadion, mens der vil stå Carl Ras, når spillerne ifører sig klubbens udebanetrøje

Lige efter EU-bogen

Lige efter EU-bogen

Aktører i byggeriet kan vinde fordele ved hurtigt at omfavne EU's taksonomi-regler om bæredygtighed. Carl Ras står klar med rådgivning og service og er blandt andet en nøglespiller i den banebrydende renovering af DMI's tidligere domicil