UgensErhverv.dk
Rotationslaser: Komplet byggelaser

Rotationslaser: Komplet byggelaser

Hilti PR 25

17-03-2005

Ligegyldigt om du arbejder inde eller ude, er Hiltis PR 25 rotationslaser det perfekte instrument. Auto Søgningssystem gør afsætninger enkle og lette at udføre ved hjælp af fjernbetjening. Fjernbetjeningen fungerer samtidigt som lasermodtager.

Med Hilti PR 25 er traditionelle målingsmetoder, som ofte er tidskrævende og kræver mere end en person, passé. Med det nye Auto Søgningssystem finder laserstrålen selv referencepunktet ved hjælp af PRA 25 modtageren. Præcis placering af skillevægge og vandrette og lodrette justeringsopgaver, kan nu udføres med præcision og effektivitet.

Enkel og præcis
På trods af den store alsidighed, er Hiltis nye rotationslaser enkel at anvende. Ligegyldig om opgaven er vandrette eller lodrette justeringer, overførelser af referencepunkter i ret 90o vinkel eller beregning af hældninger, har du hurtig tilgang til den ønskede funktion med et enkelt tryk på knappen.

PR 25 har også omfattende tilbehør, hvilket gør målesystemet suverænt til både indvendige og udvendige opgaver. Den nye vægholder PRA 70 med finjustering medfører, at PR 25 bliver mere alsidig. Utallige opgaver kan nu færdiggøres meget lettere og præcist.

Takket være den indbyggede liniefunktion kan arbejdet udføres med begge hænder frie til justering af radiatorer, kabelbakker eller rør- og elophængninger.

Stabil
Hilti PR 25 er udført til at klare forholdene på byggearbejdspladsen. Den er beskyttet mod støv og regn (IP 56) og vibrationer. En advarselsalarm lyder, hvis instrumentet ikke er nivelleret. Inden batterierne skal oplades, fungerer instrumentet i mere end 50 timer med en præcision på +/-0.75 mm ved en distance på 10 meter samt klarer temperaturforskelle på mellem -200C til +500C.

Systemet som betaler sig!
Den nye Hilti lasermodtager er en dokumenteret vinder ligegyldigt lysforhold. Hilti PR 25 har en rækkevidde på mere end 100 meter. I modsætning til traditionelle målemetoder, kan Hilti PR 25 let håndteres af én person, mere effektivt og præcist. Dette gør rotationslaseren uovertruffen. Et effektivt system som hurtigt bliver tjent ind.


PR 25 rotationslaser markedsføres af Hilti Danmark A/S, Rødovre tlf. 44 88 80 00. E-mail: dkhilti@hilti.com

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 28/2024 -2)

Konkurser i byggeriet (Uge 28/2024 -2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Grøn transformator med global ambition

Grøn transformator med global ambition

Med tyske Jens-Peter Saul som CEO, har Rambøll udviklet sig fra at være en nordisk virksomhed til en global spiller med en omsætning, der er mere end fordoblet til 17 milliarder kroner

Airtox og Carl Ras bliver hovedsponsorer i Lyngby Boldklub

Airtox og Carl Ras bliver hovedsponsorer i Lyngby Boldklub

De kommende to sæsoner vil der står Carl Ras på maven af Lyngby Boldklubs spillere, når de løber på banen hjemme på Lyngby Stadion, mens der vil stå Carl Ras, når spillerne ifører sig klubbens udebanetrøje

Lige efter EU-bogen

Lige efter EU-bogen

Aktører i byggeriet kan vinde fordele ved hurtigt at omfavne EU's taksonomi-regler om bæredygtighed. Carl Ras står klar med rådgivning og service og er blandt andet en nøglespiller i den banebrydende renovering af DMI's tidligere domicil