UgensErhverv.dk
Vibrationsdæmpet mejselhammer

Vibrationsdæmpet mejselhammer

Hilti TE 706-AVR

17-03-2005

Lave vibrationer
Forskellen på Hiltis nye mejselhammer TE 706 og tidligere modeller er de ekstremt lave vibrationer – en reducering på mere end 50 %! En halvering af vibrationsniveauet indebærer, at anvendelsesperioden øges 4 gange i overensstemmelse med de nye EU-regler.

Velbalanceret
Det symmetriske design bevirker, at maskinen er velbalanceret og let at arbejde med i alle vinkler.

Ny motorteknologi
Maskinen har en ny motorteknologi, hvilket indebærer, at der ikke findes kulbørster, som skal udskiftes. Fordelen er længere levetid og færre vedligeholdelsesomkostninger. Motoreffekten er på hele 1200 W og i kombination med de nye polygonmejsler, bliver mejslingskapaciteten meget høj.
Vægten er kun 7,2 kg, hvilket gør maskinen velegnet til arbejde i både vægge og gulve. Man kan indstille slagstyrken på 3 niveauer, så kraften tilpasses grundmaterialet.

Driftssikker
Maskinen har to separate smørekamre, en til slagmekanismen og en til gearkassen. Takket være dette minimeres risikoen for skader forårsaget af støv.
En effektiv køleblæser holder driftstemperaturen nede på et behageligt niveau både for maskinen og brugeren.

To års Fuldservice
Maskinen har to års Fuldservice, hvilket indebærer, at man ikke har nogen reparations- eller vedligeholdelsesomkostninger i to år.

TE 706 markedsføres af Hilti Danmark A/S, Rødovre tlf. 44 88 80 00.
E-mail: dkhilti@hilti.com. Internet: www.hilti.dk.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 28/2024 -2)

Konkurser i byggeriet (Uge 28/2024 -2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Grøn transformator med global ambition

Grøn transformator med global ambition

Med tyske Jens-Peter Saul som CEO, har Rambøll udviklet sig fra at være en nordisk virksomhed til en global spiller med en omsætning, der er mere end fordoblet til 17 milliarder kroner

Airtox og Carl Ras bliver hovedsponsorer i Lyngby Boldklub

Airtox og Carl Ras bliver hovedsponsorer i Lyngby Boldklub

De kommende to sæsoner vil der står Carl Ras på maven af Lyngby Boldklubs spillere, når de løber på banen hjemme på Lyngby Stadion, mens der vil stå Carl Ras, når spillerne ifører sig klubbens udebanetrøje

Lige efter EU-bogen

Lige efter EU-bogen

Aktører i byggeriet kan vinde fordele ved hurtigt at omfavne EU's taksonomi-regler om bæredygtighed. Carl Ras står klar med rådgivning og service og er blandt andet en nøglespiller i den banebrydende renovering af DMI's tidligere domicil